Z nami niste sami - Humanitarno društvo Nikoli sam
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Delavnica Glas, ki zdravi

Go down

opozorilo Delavnica Glas, ki zdravi

Objavlja by Iztok Ned 24 Jan - 16:59

Spoštovani,
z jesenskim časom in novim študijskim letom v okviru Programa »Živimo srečno in zdravo« smo začeli izvajati tudi tematske delavnice, ki na nas delujejo blagodejno in nam pomagajo na poti osebnega razvoja, lepšega in bolj zdravega načina življenja. Kot prvo tovrstno »sodelovalnico« smo izvedli že 8. oktobra, na kateri smo spoznali različne možnosti zdravljenja s človeškim glasom. Delavnico in voditelja le te predstavljamo v nadaljevanju in vas seveda vabimo, da se nam pridružite. SODELOVALNICA JE BREZPLAČNA!

Z veseljem vas obveščamo, da smo se za nadaljnje sodelovanje dogovorili z gospodom Ažman Andrejem, ki je poznan po tem, da zdravi s pomočjo informacije in z masažo človeškega glasu. Hvaležni smo mu, da se je odločil za naše skupno sodelovanje in se v imenu dobrodelnosti in širjenja pozitivnega sporočila odpovedal honorarju.
Vabimo vas, da se nam ponovno pridružite ta ČETRTEK 28. 1. 2016 ob 16.30 uri v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30, Ljubljana (neposredno pri postaji mestnega avtobusa linije 14, pod lekarno).

Ogled vabila - klik tukaj
Iztok
Iztok
Admin
Admin

Število prispevkov : 58
Points : 115
Reputation : 0
Registration date : 10/02/2009
Age : 58
Kraj : Ljubljana

https://sites.google.com/site/nikolisam/

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu