Z nami niste sami - Humanitarno društvo Nikoli sam
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Razdeljevanje paketov z živili

Go down

18012015

Objavlja 

kull zadeva Razdeljevanje paketov z živili
Tudi v letu 2014 smo izvajali program Pomoč krajanom v obliki razdeljevanja paketov z živili v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Posavje, ki nam je v ta namen pomagala z naročilnico, da smo za krajanje z območja ČS Posavje v eni izmed trgovin nabavili živila in druge življenjsko potrebne dobrine. 

Nabavljene artikle smo oblikovali v pakete in jih razdeljujemo evidentiranim družinam in posameznikom, ki jim tovrstna pomoč več kot dobrodošla.

Ob tej priliki bi se seveda tako v našem imenu kot v imenu vseh prejemnikov paketa iskreno zahvaliliČetrtni skupnosti Posavje, ki tudi na ta način pomaga krajanom, da je njihov vsakdanjik nekoliko lepši.

Ob tem pa nas je razveselila tudi donacija trgovske družbe LIDL, ki je za ta program donirala nekatere svoje izdelke, predvsem artikle namenjene čiščenju, ki so, kot vemo, bolj ali manj v trgovinah dokaj draga, sploh pa, če želimo kupiti kvalitetne izdelke.

Ob tej priliki se zahvaljujemo v imenu prejemnikov paketov z živili in v imenu vodstva društva tako Četrtni skupnosti Posavje kot tudi družbi LIDL.

Več o donatorjih, ki so podprli izvajanje naših programov si lahko ogledate na naši spletni strani - klik tukaj

Hvala!
Iztok
Iztok
Admin
Admin

Število prispevkov : 58
Points : 115
Reputation : 0
Registration date : 10/02/2009
Age : 58
Kraj : Ljubljana

https://sites.google.com/site/nikolisam/

Nazaj na vrh Go down

Share this post on: redditgoogle

 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu